назад

Виїзний прийом: безоплатні правові консультації та швидка юридична допомога

VK128 лютого директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром та в. о. директора Житомирського місцевого центру Олександром Ковелем провели виїзний прийом громадян у с. Кам’янка Житомирського району.

За словами Олександра Гербеди такі форми взаємодії з населенням дозволяють громадянам отримати відповіді на болючі для них питання з перших вуст.
Незважаючи на сильні морози та складні погодні умови, виїзний прийом відбувся, адже керівники розуміють, що на їх консультації чекають люди. Під час виїзного прийому селяни звернулись з наступних питань: звільнення або переведення у зв’язку зі зміною істотних умов праці, виправлення помилки у заповіті, встановлення факту спільного проживання чоловіка та дружини більше 5 років, отримання земельного паю, колишнім членом КСП та інші.

VK2
Після наданих роз’яснень усім присутнім розповіли про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!». Мета проекту підвищити правову освіченість громадян та сформувати у них повагу до права.