назад

Виїзний прийом громадян у Каневі

10 лютого 2016 року директором Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Сергієм Брусом та спеціалістами центру Олегом Костогризом, Тетяною Костогриз здійснено виїзний прийом громадян до м. Канева. Дана робота велася в спеціально організованому мобільному пункті, що розмістився в приміщенні громадської приймальні міськрайонного управління юстиції. 

Також, в рамках розширення партнерських відносин та проведення інформаційної кампанії серед населення, відбулися робочі зустрічі з керівником апарату Канівської РДА — Тамарою Тищенко та директором тереторіального центру соціального обслуговування Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Канівської міської ради —Антоніною Петренко.

Під час зустрічей сторони обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги. Працівники центру надали інформаційні буклети, щодо діяльності Золотоніського МЦ з надання БВПД, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, відповідно до ст. 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

З метою поширення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, спеціалістами центру проведено заходивуличного інформування громадян, шляхом роз’яснення права на безоплатну правову допомогу, порядок звернення до центру, а також були розповсюджені буклети .