назад

Виїзний прийом громадян у м.Комсомольськ

kremen080420161

08 квітня  2016 року року на базі громадської організації “Пульс країни” виконуюча обов’язки директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела виїзний прийом громадян.

            Громадською організацією “Пульс країни”, за статутними завданнями, надається безкоштовна первинна правова допомога. В рамках налагодженої співпраці здійснюється  інформування громадян про роботу Кременчуцького місцевого центру, організація спільних прийомів жителів міста з метою надання безоплатної правової допомоги.kremen08042016

 

За роз’ясненнями з правових  питань до керівника центру звернулось 5 осіб, які мали змогу отримати кваліфіковані консультації з питань житлового права, соціального захисту членів сімей  загиблих учасників АТО.

            Під час прийому громадян також поінформовано  про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги,  роздані інформаційні матеріали, буклети, листівки.

            Генеральний директор ГО “Пульс країни” Віталій М’якінін подякував працівникам центру за співпрацю та висловив пропозиції щодо подальшої співпраці задля  підвищення  правової обізнаності громадян  та захисту  їхніх прав.kremen080420163