назад

Засідання Комісії з вирішення проблемних питань щодо видання доручень адвокатам, забезпечення оплати послуг адвокатів та перевірки достовірності розрахунків, наданих адвокатами

07 квітня 2016 року о 10.00 год в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулось засідання Комісії з вирішення проблемних питань щодо видання доручень адвокатам, забезпечення оплати послуг адвокатів та перевірки достовірності розрахунків, наданих адвокатами (далі – Комісія).

До складу комісії входять директор Регіонального центру, адвокати Долгов А.Г., Матвієнко О.М. та начальники відділів Регіонального центру.

На обговорення Комісії виносились питання розробки практичних підходів для вирішення проблем питань, пов’язаних з наданням та припиненням надання безоплатної вторинної правової допомоги.

За результатами обговорення Комісією розроблено пропозиції, спрямовані на допомогу адвокатам під час надання безоплатної правової допомоги та звітування, а центрам під час перевірки, поданих адвокатами звітів.