назад
15.09.16

Виїзний прийом на Деражнянщині: як оформити спадщину та створити громадську організацію

20160914 101239     А також порядок отримання субсидії на тверде паливо та матеріальної допомоги інваліду І групи — це неповний перелік питань, з якими до фахівців Деражнянського бюро правової допомоги зверталися мешканці села Городища під час роботи мобільного пункту консультування.

     14 вересня працівники Деражнянського бюро правової допомоги спільно з керівництвом Деражнянської районної ради провели виїзний прийом громадян в селі Городище Деражнянського району.

     Жителі села активно відреагували на приїзд робочої групи: до в. о. начальника бюро Оксани Сідлецької звернулось восьмеро громадян, яких цікавили питання оформлення спадщини, отримання субсидії на тверде паливо, порядок отримання матеріальної допомоги інваліду І групи тощо.

     Серйозна проблема в селі – нестача води. Для її вирішення жителям треба створити громадське об’єднання. У такий спосіб вдасться спростити процедуру фінансування та організації необхідних робіт. Оксана Сідлецька детально роз’яснила селянам порядок створення громадської організації.

     Крім того, під час зустрічі з мешканцями Городища в. о. начальника бюро правової допомоги розповіла про спектр послуг, що їх надають фахівці бюро, та зазначила які категорії громадян мають право на вторинну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/09_Veresen/15_01{/gallery}