назад

Виїзний прийом та зустрічі з юристами у Ізяславі

SAM 1664     14 квітня у Ізяславі працівники Шепетівського місцевого центру з надання БВПД провели виїзний прийом громадян та зустрілися із місцевими юристами, щоб поінформувати їх про конкурсний відбір претендентів на посади начальників та заступників начальників бюро правової допомоги.

     Начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футійпровів виїзний прийом громадян в приміщенні Ізяславського районного управління юстиції. До фахівця звернулись п’ятеро громадян, одному з яких необхіднопризначити адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.

     Директор центру Володимир Бузиль провів семінар для осіб, які мають юридичну освіту та перебувають на обліку в Ізяславському районному центрі зайнятості. Під час заходу йшлося про реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та створення бюро правової допомоги. Директор місцевого центру детально розповів присутнім про відкритий конкурс на посади начальників та заступників начальників бюро правової допомоги, які почнуть працювати з 1 липня 2016 року. Одне з таких бюро буде створено у Ізяславі.

     Відтак у приміщенні Ізяславського районного управління юстиції Володимир Бузиль зустрівся з юристами, які працюють в органах місцевого самоврядування, державної влади, установах м. Ізяслава. Учасники заходу дізналися про порядок проведення конкурсу претендентів на посади начальників та заступників начальників бюро правової допомоги.

     Як наголосив директор місцевого центру, метою конкурсу є відкритий та неупереджений відбір кваліфікованих і вмотивованих на роботу в сфері надання безоплатної правової допомоги юристів на основі об’єктивних критеріїв.

     Водночас начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік провела зустріч з посадовими особами Ізяславської районної державної адміністрації, ЦНАПу, суду, центру зайнятості та проінформувала їх про створення у Ізяславі бюро правової допомоги, а також розмістила в приміщеннях зазначених установ оголошення про проведення конкурсу.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/18_1{/gallery}