назад
29.06.17

Виїзний прийом у с. Павленкове та про техніку пошуку роботи говорили у Лебедині

OkM 2017 06 27 pavlenkove 3 129 червня Євгенія Логвіненко та Сергій Іванов – фахівці Лебединського бюро правової допомоги взяли участь у семінарі при Лебединському міськрайонному центрі зайнятості на тему: «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем». Основною метою проведення заходу було – ознайомити учасників із загальноприйнятими правилами ділового спілкування; надати знання, які забезпечать ефективну підготовку до співбесіди з роботодавцем, сформувати у кожного безробітного конкретні навички щодо правильної поведінки під час співбесіди з роботодавцем.

 

Резюме відіграє важливу роль при працевлаштуванні. Це зумовлено тим, що в сучасних умовах цей документ став обов’язковим  атрибутом процесу працевлаштування претендента на певне робоче місце. 

OkM 2017 06 29 seminar 3 2

Сергій Іванов роз’яснив присутнім: «Резюме документ, в якому претендент на вакантне місце подає роботодавцю стислу позитивну інформацію про себе. Воно служить підставою для запрошення на співбесіду з роботодавцем. Слід підкреслити, що резюме самий перший, а тому дуже важливий документ, який забезпечує заочне знайомство роботодавця з працівником. По ньому формується перше враження про людину, тому його зміст повинен зосереджуватись на позитивних рисах претендента». Також він звернув увагу на те, що це не автобіографія, а ретельно складений документ, який має справити миттєве позитивне враження на потенційного роботодавця. Також Сергій Іванов акцентував увагу на тому, що краще резюме відправляти зі супровідним листом із викладеними поясненнями чому ви підходите на цю посаду та резюме не повинно перевищувати 2 сторінки.

OkM 2017 06 29 seminar 3 1

Також працівники бюро 26 червня здійснили виїзний прийом до Павленківської сільської ради (сільський голова – Сергій Каплін). Під час прийому за юридичною допомогою звернулося 2 особи із земельним та питанням соціального забезпечення.

OkM 2017 06 27 pavlenkove 3 2

 

Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.