назад
29.01.16

Виїзний прийом у Старому Острополі

20160128 111949     28 січня в. о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк та працівники центру провели виїзний прийом на Старокостянтинівщині, в приміщенні Староостропільської сільської ради.

     Під час прийому правові консультації отримали п’ятеро громадян. Питання, з якими звернулися жителі села, стосувалися, зокрема, оформлення права власності на житловий будинок, визначення меж земельної ділянки в натурі, спадкування та кола спадкоємців за законом, а також соціального забезпечення.

     Окрім фахових консультацій, відвідувачі одержали друковані інформаційні буклети про безоплатну вторинну правову допомогу, у яких зазначено перелік правових послуг, які можна отримати в місцевому центрі, та порядок їх отримання.

     Того ж дня Олександр Петлюк провів робочі зустрічі з головою Староостропільської сільської ради Лідією Вакалюк та директором Староостропільського НВО Ольгою Лавріною. У ході зустрічей обговорили можливості, які надає система безоплатної правової допомоги соціально незахищеним громадянам, та домовились про подальшу співпрацю.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/29_2{/gallery}