назад

Виїзний прийом у військовій частині

15 березня 2016 року працівниками Броварського місцевого центру з метою забезпечення доступу до безплатної правової допомоги військовослужбовців, учасників бойових дій проведено виїзний прийом до військових частин.

В.о. директора Броварського МЦ Березинець В.В. роз’яснив військовослужбовцям про систему безоплатної правової допомоги, порядок надання соціальних послуг військовослужбовцям та учасникам АТО та про види правових послуг, які їм можуть надаватися.

Головні спеціалісти Богданович А.В. та Лиско К.М. відповіли на загальні питання, які турбували військовослужбовців, а згодом надали кваліфіковану юридичну консультацію на індивідуальні запити військовослужбовців.

Військовослужбовці отримали професійні юридичні консультації та відповіді на питання, які їх хвилювали найбільше, а саме: які пільги передбачені учасникам бойових дій, як отримати земельну ділянку та порядок отримання житла, про додаткові гарантії мобілізованим, контрактникам тощо.

По закінченню виїзного прийому командуванням частин працівникам Центру було виражено щиру подяку та обговорена подальша співпраця.