назад

Взаємодія місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги області з громадськими організаціями Буковини

2016 07 08 R3В рамках налагодження співпраці з громадськими організаціями Буковини, зокрема з питань надання безоплатної правової допомоги мешканцям області, Чернівецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги організував зустріч з Громадською організацією «Волонтерський рух Буковини». 

Участь у заході взяли керівник ГО «Волонтерський рух Буковина» Катерина Пономарьова, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ганна Акатріні, а також студенти юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Матлах Михайло та Косован Інга, які проходять навчальну практику на базі місцевого центру. 

Під час зустрічі учасники обговорили проблемні питання, з якими громадяни частіше всього звертаються по допомогу. Окрему увагу приділи питанням надання такої правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, учасникам АТО та членам їх сімей.

За результатами перемовин представники місцевого центру та громадської організації підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію, а також узгодили організаційні питання проведення спільних заходів, спрямованих на забезпечення та реалізацію громадянами права на безоплатну правову допомогу.