назад
02.02.18

Взаємодія Регіонального центру та комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги

02 02 2018 Ко

2 лютого 2018 року у рамках роботи офісу громадського захисника у кримінальних провадження Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області була організована робоча зустріч з комісією з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги (далі – комісія), що діє при Раді адвокатів Вінницької області.

 Участь у заході взяли директорка Регіонального центру Марина Лукіянова, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Олександр Сільніцький, заступник начальника відділу організації надання БВПД Володимир Матюха, адвокат-наставник Іван Бездітний та члени комісії.

Головою комісії у 2018 році обрали Наталію Коваль. Вона ознайомила присутніх з рішенням Ради адвокатів Вінницької області від 24.01.2018 року про уточнення складу Комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги. До складу комісії увійшли адвокати Микола Таранов, Віра Байдак, Володимир Самсонюк, що виконує функції заступника голови комісії та секретар Вікторія Жикевич.02 02 2018 К

Під час зустрічі, були підведені підсумки роботи комісії за минулий рік. Проведено аналіз прийнятих рішень на подання Регіонального центру та розглянуто порушення, що були допущені адвокатами безоплатної правової допомоги за результатами роботи комісії минулих років.02 02 2018 С

Також, комісією було звернено увагу адвоката-тренера на необхідність проведення роботи з адвокатами, що пройшли конкурс з відбору адвокатів, щодо обов’язкового дотримання стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок підписання з клієнтами додатків до згаданих стандартів.

Під час спілкування члени комісії переймали досвід Івана Бездітного, який був секретарем комісії у 2017 році та ділилися своїм баченням діяльності комісії у 2018 році.

На кінець зустрічі, Марина Лукіянова звернула увагу на організацію взаємодії комісії та Регіонального центру.02 02 2018 Л

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106