назад

Як не стати жертвою торгівлі людьми дізнались школярі

5-1У Новоселицькій районній гімназії фахівець системи безоплатної правової допомоги спільно з заступником директора цього навчального закладу провела урок – інформування на тему: «Торгівля людьми. Як захистити себе та не стати жертвою».

Головний спеціаліст Новоселицького бюро правової допомоги Світлана Гузун розповіла учням, що варто робити і чого не варто, щоб не стати жертвою торгівлі людьми, надала контактну інформацію, яка може знадобитись у таких випадках, зокрема контактні дані представництва Міжнародної організації з міграції.

На цьому урок не завершився. Фахівець системи БПД надала учням Новоселицької районної гімназії корисні поради. Зокрема, як варто поводитись, якщо працівники поліції зупинили підлітка на вулиці, а також якщо вони проявляють агресію, тощо. Провести урок – інформування на тему: «Поведінка підлітка із взаємовідносинами із поліцією» допомогла заступник директора з навчально-виховної роботи Новоселицької районної гімназії Галина Пивнюк.

Наприкінці уроку Світлана Гузун надала учням тематичні інформаційні буклети.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Новоселицького бюро правової допомоги можна за адресою: м. Новоселиця, вул. Клубна, 3, тел. (03733) 5-07-20.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).