назад
18.10.17

На Вінниччині продовжуються виїзні консультування засуджених осіб

18 10 201718 жовтня 2017 року, керівники Регіонального та Вінницького місцевого центру з надання БВПД відвідали Вінницьку установу виконання покарань №1, де тримаються особи, засуджені до довічного позбавлення волі. 4 громадян отримали консультації з сімейного, житлового, трудового та кримінального права.

У рамках домовленостей з керівником Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Василем Дремлюгою, Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області спільно з Вінницьким місцевим центром проводить виїзні прийоми консультувань установах виконання покарань.

Чергове консультування засуджених осіб проводилось керівником Регіонального центру надання БВПД у Вінницькій області Мариною Лукіянової, заступником начальника відділу організації надання БВПД Володимиром Матюхою та директором Вінницького місцевого центру Ларисою Пікановською. Були роз’яснені питання, пов’язані із порядком спадкування за законом, нарахуванням та виплатою пенсії у зв’язку із досягненням пенсійного віку.

З цікавим питанням звернувся чоловік, який просив йому допомогти зрозуміти порядок застосування пункту 7 статті 71 Житлового кодексу Української РСР. Відповідно до даної норми жиле приміщення зберігається за тимчасово відсутнім наймачем протягом усього часу відбування ним покарання, якщо в цьому будинку чи квартирі залишилися проживати інші члени сім’ї.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106