назад

Як працюють бюро правової допомоги: вуличне інформування та прийоми громадян

gol

Фахівці бюро правової допомоги Рівненського місцевого центру продовжують активну роботу, аби якнайбільше жителів отримали в цьому році кваліфіковану юридичну допомогу та дізналися про діяльність системи БПД.

Так, головний спеціаліст Костопільського бюро правової допомоги Ірина Яскал взяла участь у роботі мобільного пункту консультування, який відбувся на базі Машанської сільської ради.

Місцевих жителів, які зверталися за допомогою, цікавили питання, що стосувалися  порядку примусового зняття особи з місця реєстрації, переліку пільг для учасників бойових дій, порядку приватизації земельної ділянки та інше.

Тим часом керівником Костопільського бюро Мар’яна Шамбір у рамках виконання Меморандуму про співпрацю між Координаційним центром з надання правової допомоги та Державною службою зайнятості провела прийом громадян на базі Костопільського районного центру зайнятості. Переважно жителів Костополя цікавили питання щодо визнання права власності на спадкове майно, порядку приватизації земельної ділянки та порядку усунення перешкод в користуванні майном.

Після цього Мар’яна Шамбір провела вуличне інформування, під час якого розповіла жителям Костополя про діяльність бюро правової допомоги та роздала інформаційні буклети.

1

Керівник Здолбунівського бюро правової допомоги Людмила Каштан також провела у Здолбунові вуличне інформування населення, під час якого роз’яснила жителям міста про послуги, які можна отримати в бюро.

2