назад

Як протидіяти домашньому насильству – говорили під час тренінгу з учнями Самбора

Sambir shkolaЗапобігання та протидія домашньому насильству – тренінг з такою назвою провели працівники Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 18 травня у Самбірській міській публічній бібліотеці.

Варто зазначити, що тренінг відбувся з використанням мультимедійної презентації для учнів десятого класу СШ №7 міста Самбора.

Sambir shkola2

Також фахівці Самбірcького місцевого центру проінформували присутніх про правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», а також розповіли про Всесвітній день охорони праці.

Sambir shkola3

Цьогоріч Міжнародною організацією праці визначено девіз Дня охорони праці – «Захищене і здорове покоління». З метою підвищення правової обізнаності майбутніх працівників для учнів проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань охорони праці неповнолітніх.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Самбірському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 6-06-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).