назад

Яка правова допомога на Глухівщині?

ShM 2016 11 10 visit9 листопада заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області  Валентина ВОЛОБУЄВА та директор Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Микола ГУДІМА з робочим візитом відвідали Глухівське бюро правової допомоги.

Під час зустрічі сторони обговорили питання розвитку системи безоплатної правової допомоги та підвищення правової спроможності територіальної  громади Глухівського району. Зокрема, мова йшла про перші підсумки роботи бюро правової допомоги та проблемні питання, які виникають в роботі.

Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина ВОЛОБУЄВА наголосила на особливостях роботи Глухівського бюро за перші два місяці його функціонування, порушила проблемні питання, які виникають на практиці.

Микола ГУДІМА, директор Шосткинського місцевого центру, поділився своїм досвідом з  працівниками Глухівського бюро правової допомоги по налагодженню співпраці з громадськими організаціями та її результатами. Також звернув  увагу присутніх на особливості взаємодії з органами місцевого самоврядування та територіальними громадами, із засобами масової інформації.

Сторони досягли домовленості щодо можливих варіантів вирішення проблемних питань та окреслили напрямки подальшої співпраці. В ході зустрічі працівники бюро отримали рекомендації, які допоможуть їм у роботі з громадянами.

Керівники регіонального та місцевого центру відзначили значні здобутки бюро правової допомоги: підписані угоди та меморандуми з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, розроблення пам’яток та буклетів для роз’яснення питань стосовно БВПД громадянам, кількість звернень клієнтів до бюро правової допомоги.

За правовими консультаціями звертайтеся до Глухівського  бюро правової допомоги: м. Глухів, вул. Шевченка, 10., т. (05444)7-07-12, 7-07-20.