назад

Які санкції передбачені за несплату аліментів?

SNA 0504 00Як оформити аліменти і що робити, якщо вони не сплачуються? Як швидко вирішується дана проблема?
Що чекає на неплатників аліментів та які санкції передбачаються? До якого віку дитина отримує аліменти та який їх мінімальний розмір?

Заступниця директора Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Олена Іпатенко у програмі “UA:Херсон”: «Про це говорять» з Маргаритою Лазник.

Про все це розповіла в прямому ефірі на Українському радіо. “UA:Херсон” заступниця директора Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Олена Іпатенко.

SNA 0504 02

Відповідаючи на запитання слухачки, гостя студії розказала про систему безоплатної правової допомоги, про послуги, які можна отримати, акцентуючи увагу, що працює єдиний контакт-центр системи БПД і всі дзвінки в межах України безкоштовні та приймаються цілодобово:

0 800 213 103

Разом з тим Олена Іпатенко поінформувала аудиторію, що в Україні стартувала ініційована Міністерством юстиції інформаційна кампанія «Відповідальне батьківство», яка має на меті захистити права дитини на належне утримання та безпечне освітнє середовище.

Більш детально – у програмі “UA:Херсон”: «Про це говорять» з Маргаритою Лазник.
https://www.facebook.com/suspilne.tavriya.1/videos/268520034069884/?fref=mentions

SNA 0504 01

По завершенні ефіру колектив редакції отримав буклети системи БПД та матеріали інформаційної кампанії «Відповідальне батьківство».

Варто відзначити, що гості провели ще й профорієнтаційну роботу, адже III курс – випускний, і до отримання диплома бакалавра за спеціальністю  «Правоохоронна діяльність» залишилися лічені дні. Тому наші колеги, наскільки дозволяв час, розказали про місію і завдання системи БПД та запросили майбутніх юристів до Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області, де на початку травня відбудеться День відкритих дверей.