назад

«Ярмарок вакансій» як можливість поспілкуватися з представниками різних професій

122-1Представники патрульної поліції та системи безоплатної правової допомоги під час міні-ярмарку вакансій, яку провів районний центр зайнятості, відповіли на запитання, що цікавлять безробітних Вижниччини.

28 березня 2018 року у Вижницькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, участь у якому взяли фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Пилип’юк і Богдан Чопей та представники Управління патрульної поліції у Чернівецькій області Ігор Пастух і Олександр Ізбор. Безробітних жителів Вижниччини поінформували про наявні вакансії Управління патрульної поліції у Чернівецькій області та розповіли про основні вимоги до кандидатів на службу. «Слід подати заявку на сайті патрульної поліції, щоб стати патрульним, а ще пройти тестування, медичне обстеження, перевірку фізичної підготовки, психологічне тестування і насамкінець – співбесіду», – розповів присутнім Ігор Пастух. «У зв’язку з реформуванням пенсійної системи слід попіклуватися про страховий стаж – період протягом якого особа підлягає загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок», – зазначив Богдан Чопей.

122-2

Окрім питань працевлаштування, присутні цікавилися й можливістю отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Олександр Пилип’юк розповів, хто саме згідно з Законом України «Про безоплатну правову допомогу» має право її отримати. Представники поліції та центру безоплатної правової допомоги пояснили, що надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, до яких застосовано адміністративне затримання чи адміністративний арешт, є обов’язковим.

122-3

Контактна інформація! Звернутися за допомогою до фахівців Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: Чернівецька область, м. Вижниця, вул. Українська, 100Б, тел. (0 3730) 2-31-58.
Звернутися за допомогою до фахівців Путильського бюро правової допомоги можна за адресою: Чернівецька область, Путильський район, смт. Путила, вул. Українська, 178. Телефон: (0 3738) 2-13-33.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово)