назад
17.09.18

Юридична література – шлях до правової обізнаності

1

13 вересня 2018 року в Чутівській центральній районній бібліотеці за участі заступника начальника Чутівського бюро правової допомоги Анатолія Турчина, директора ЦБС Чутівського району Валентини Забари та працівників даної установи Валентини Ламаш, Людмили Литвин та Тетяни Пижик відбулася презентація у формі публічної виставки юридичної літератури 2018 року видання, придбаної за рахунок коштів, виділених рішенням двадцять першої сесії Чутівської районної ради сьомого скликання від 20.03.2018 року на загальну суму 1000 грн на виконання п. 22 Програми правової освіти населення Чутівського району на 2016-2020 роки. На вищевказаній виставці були розміщені такі книги видавництва «Юрінком Інтер» як «Конституційне право України», «Історія держави та права України» та «Правознавство».

«Нова юридична література сприятиме вивченню, аналізу та дослідженню актуальної правової інформації усіма громадянами-відвідувачами Чутівської центральної районної бібліотеки. Впевнений, що у майбутньому буде прикладено максимум зусиль для успішної реалізації Програми правової освіти населення Чутівського району на 2016-2020 роки в частині виділення коштів на придбання підручників та книг юридичного спрямування», – зазначив Анатолій Турчин під час відкриття заходу.2

Відтепер усі читачі та відвідувачі Чутівської центральної районної бібліотеки мають змогу знайомитися з актуальної правовою інформацією, яка міститься в нових сучасних юридичних книгах.

Нагадуємо, що Чутівське бюро правової допомоги розташовується за адресою: смт Чутове, вул. Набережна,15.

Інформацію про адресу найближчого місцевого центру чи  бюро правової допомоги можна отримати за єдиним телефонним номером  системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України, цілодобово).