назад

Юристи системи БПД на Вінниччині відвідали виправні колонії

Засуджені особи мають право на отримання всіх видів правових послуг, вони можуть звертатися до системи БПД по безоплатну вторинну правову допомогу з будь-якого питання. Щоб поінформувати про це людей, які перебувають у місцях позбавлення волі, а також надати консультації з різних питань, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області відвідали виправні колонії в регіоні.

Цього тижня юристи системи безоплатної правової допомоги відвідали виправні колонії у Вінницькій області для надання правових консультацій особам, які відбувають покарання, та проінформували їх щодо можливостей доступу до вторинної правової допомоги.

Зокрема, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області та Вінницького місцевого центру з надання БВПД побували у Державній установі “Вінницька УВП” №1. На дошці оголошень вони розмістили інформаційні матеріали щодо права засуджених на безоплатну правову допомогу.

Водночас завідувачка Гайсинського бюро правової допомоги Тетяна Павлюченко забезпечила роботу консультаційного пункту та поширення матеріалів у Ладижинській виправній колонії №39.

Завідувач Могилів-Подільського бюро правової допомоги Томашпільського місцевого центру з надання БВПД Петро Ласкус відвідав Могилів-Подільську виправну колонію №114 та надав роз’яснення з різних правових питань.

Директор Козятинського місцевого центру з надання БВПД Олександр Комар та завідувачка Хмільницького бюро правової допомоги Ганна Мариніч забезпечили надання правової допомоги для осіб, які відбувають покарання у Літинській виправній колонії №123.