назад
09.05.23

Юристи системи БПД на Вінниччині відвідали виправні колонії

Засуджені особи мають право на отримання всіх видів правових послуг, вони можуть звертатися до системи БПД по безоплатну вторинну правову допомогу з будь-якого питання. Щоб поінформувати про це людей, які перебувають у місцях позбавлення волі, а також надати консультації з різних питань, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області відвідали виправні колонії в регіоні.

Цього тижня юристи системи безоплатної правової допомоги відвідали виправні колонії у Вінницькій області для надання правових консультацій особам, які відбувають покарання, та проінформували їх щодо можливостей доступу до вторинної правової допомоги.

Зокрема, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області та Вінницького місцевого центру з надання БВПД побували у Державній установі “Вінницька УВП” №1. На дошці оголошень вони розмістили інформаційні матеріали щодо права засуджених на безоплатну правову допомогу.

Водночас завідувачка Гайсинського бюро правової допомоги Тетяна Павлюченко забезпечила роботу консультаційного пункту та поширення матеріалів у Ладижинській виправній колонії №39.

Завідувач Могилів-Подільського бюро правової допомоги Томашпільського місцевого центру з надання БВПД Петро Ласкус відвідав Могилів-Подільську виправну колонію №114 та надав роз’яснення з різних правових питань.

Директор Козятинського місцевого центру з надання БВПД Олександр Комар та завідувачка Хмільницького бюро правової допомоги Ганна Мариніч забезпечили надання правової допомоги для осіб, які відбувають покарання у Літинській виправній колонії №123.