назад

Забезпечення роботи дистанційного пункту консультування в лікувальному закладі

IMG 5208 1З метою спрощення доступу до безоплатної правової допомоги та задоволення потреб громадян у правових послугах, зокрема соціально вразливих суспільних груп (людей з обмеженими фізичними можливостями, людей похилого віку, а також осіб, які проживають або перебувають у віддалених населених пунктах), посилення правової спроможності громадян, 12 липня 2017 року начальник Турійського бюро правової допомоги Богдан Гут провів зустріч з трудовим колективом та пацієнтами Луківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Присутнім громадянам Богдан Гут розповів про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні Турійського бюро правової допомоги, а також надав роз’яснення стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, які правові послуги включають кожна із них, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу та який порядок звернення за її наданням.

IMG 5215
Також в приміщенні Луківської амбулаторії працівники Турійського бюро правової допомоги розмістили інформаційні матеріали щодо надання безоплатної правової допомоги та актуальною правовою інформацією для громадян.

IMG 5212

Довідково:
Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Турійськ, вул. Луцька, 23. Тел. (03363) 2-23-86 (пн–пт з 9:00 до 18:00).