назад
21.11.14

Заборгованість перед адвокатам Донецької та Луганської областей погашено на понад 635 тисяч гривень

moneyНа поточному тижні адвокатам, які продовжують надавати безоплатну вторинну правову допомогу на території Донецької та Луганської областей, місцезнаходженням або місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції, було виплачено 635 756 грн.

Проблема погашення заборгованості перед адвокатами системи безоплатної правової допомоги Донеччини та Луганщини протягом поточного тижня частково вирішилась.  Так, адвокатам Донеччини було виплачено 464 556 грн. Заборгованість перед адвокатами Донеччини станом на сьогодні складає 421 644 грн. Заборгованість за надання безоплатної вторинної правової допомоги адвокатам Луганщини  на тижні скоротилася на 171 200 грн. і станом на 21 листопада становить 302 510 грн.

Нагадаємо, що  13 листопада відбулася зустріч директора Донецького центру БВПД Ігоря Курільчука із заступником Голови Державної казначейської служби України Тетяною Грицун, на якій було обговорено пошук шляхів погашення заборгованості перед адвокатами, які надають БВПД в Донецькій області.

До уваги адвокатів!
Відповідно до положень Постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2014 року №595 «Деякі питання фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню та надання фінансової підтримки окремим підприємствам і організаціям Донецької та Луганської областей», для отримання оплати за надання безоплатної вторинної правової допомоги необхідно надати відомості, які підтверджують їх місцезнаходження або місце проживання яких є територія проведення антитерористичної операції.
 

Відомості  необхідно подавати за адресами: 

Донецький центр БВПД: Донецька область, м. Маріуполь, вул. Чорноморська, буд.3, кв.1
або на електронну скриньку:  office.donetsk@legalaid.gov.ua

Луганський центр БВПД: Луганська область, Міловський район, смт. Мілове
або на електронну скриньку:  office.luhansk@legalaid.gov.ua