назад

Захід із підвищення кваліфікації правозахисників, які надають безоплатну правову допомогу на Тернопіллі

22219369828 455234514839754 1737850426 n

У  Чортківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги 19 червня відбувся захід із підвищення кваліфікації адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у межах Чортківського,  Бучацького та Заліщицького районів. Захід провів менеджер з якості Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Віталій Сольський.

Фахівець Центру торкнувся новел у судовій практиці Верховного Суду України та Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ у сфері кримінального права і процесу.

Адвокати жваво та активно долучалися до обговорення новин у судовій практиці, задаючи запитання та впевнено відстоюючи свої позиції щодо того чи іншого питання.

Довідково: до Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою:  м. Чортків, вул. Ст. Бандери, 20; тел.: (03552) 2-09-50.

В Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103. Зателефонувавши за ним, Ви зможете уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, змін в законодавчій базі стосовно її надання, актуальні адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та інші питання щодо отримання такої допомоги. Ця телефонна лінія працює цілодобово. Дзвінки у межах України – безкоштовні.