назад

Залучення додаткових джерел фінансової підтримки на користь БВПД

1 Mel MC BilboardЗ метою максимального інформування населення Запорізького краю про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги Регіональний та місцеві центри з надання БВПД  акумулють зусилля щодо залучення усіх можливих джерел фінансування на ці цілі.

Одним із варіантів ефективного інформування є зовнішня реклама – тобто розміщення інформаційних матеріалів на правах соціальної реклами на рекламних білбордах, розташованих у найбільш людяних місцях.

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги застосував на практиці такий вид інформування.

Фахівцями Мелітопольського місцевого центру з надання БВПД  було розроблено  макет майбутнього білборду, а в.о. директора Мелітопольського місцевого центру з надання БВПД Почелов І.І. звернувся з пропозицією щодо розміщення соціальної реклами на білбордах міста Мелітополя до начальника управління комунальною власністю Котлова Д.Г., а також до власників фірми «Браво», і отримав згоду на  розміщення  зовнішньої  реклами.  

Крім того, фірма «Браво» разом з поліграфічною фірмою «Санна» погодилися за власний рахунок надрукувати інформаційні матеріали для зазначених білбордів, а  приватний підприємець Возов А.Д. погодився за власний рахунок розклеїти дану продукцію.

Результатом такої співпраці стала домовленість щодо розміщення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, зокрема про Мелітопольський місцевий центр з надання БВПД, на 10 рекламних конструкціях, розміром 3х6 метрів. Така інформація буде розміщуватись на центральних вулицях міста Мелітополя протягом 6 місяців.

2 Mel MC Bilboard

3 Mel MC Bilboard

4 Mel MC Bilboard

5 Mel MC Bilboard

6 Mel MC Bilboard