назад

Запорізька команда БВПД на Дні міста і Покровському ярмарку у Запоріжжі

1 yarmarkaСьогодні в Запоріжжі свято – День міста. Запоріжці святкують це свято на початку жовтня на набережній Дніпра, де проходить традиційний Покровський ярмарок. Це свято жовтневої осені, чудового настрою і творчого натхнення.

Працівники Регіонального центру з надання БВПД у Запорізькій області спільно з фахівцями Другого запорізького місцевого центру з надання БВПД стали цього разу не лише гостями, а безпосередніми учасниками Покровського ярмарку. Активну участь у проведенні сьогоднішнього заходу взяли наші колеги з Першого запорізького місцевого центру з надання БВПД.
Ярмаркова торгівля, урочиста концертна програма «Nonstopshow «Таланти твої, Запоріжжя», «Художній вернісаж» та «Парк майстрів», масштабна виставка квітів, виставка народних майстрів, майстер-класи з малювання, декупажу, батіку, аплікації, орігамі; караоке та аквагрим для дітей та багато іншого було представлено підприємствами, управліннями та організаціями нашого міста.
А центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги сьогодні представили згуртовану команду, де кожний відчуває свою причетність до такої важливої справи, як правовий захист громадян нашого міста.
Під час акції представниками центрів були розповсюджені інформаційні довідкові матеріали та буклети БВПД, звідки можна дізнатись про саму систему безоплатної вторинної правової допомоги, про категорії громадян, які мають право на таку допомогу, про місцезнаходження центрів БВПД у м.Запоріжжі і порядок прийняття звернень центрами.
Крім того, деякі люди, переважно пенсіонери, задавали питання на місці, під час проведення ярмарку, і наші фахівці – в.о. начальника відділу організації надання БВПД Володимир Антонцев, директор Другого запорізького місцевого центру з надання БВПД Сергій Вітько та директор Першого запорізького місцевого центру з надання БВПД Ольга Бородіна надавали консультації з правових питань і роз’яснення пересічним громадянам просто на вулиці і безкоштовно.
На користь пройшла сьогоднішня акція і для інтеграторів наших центрів, адже такі заходи завжди супроводжуються обміном інформацією, налагодженням контактів для подальшої роботи у відповідних напрямках.
Свято вихідного дня вдалося на славу. Ми задоволені: і проведеною на користь роботою, і спілкуванням один з одним, і обміном щирими емоціями.

{module Foto_ZP_RC_MC_yarmarka_03.10.15}