назад

Запорізькі центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно обговорили плани роботи на 2016 рік

1 IMG 1280

21 грудня 2015 року у Запоріжжі відбулась робоча зустріч з працівниками Регіонального та місцевих центрів щодо планування спільної діяльності на 2016 рік.

Працівники запорізьких центрів зібрались сьогодні з метою обговорення сьогоднішнього стану справ у кожному центрі окремо і оцінки діяльності системи БВПД у Запорізькій області взагалі, планування річного стратегічного плану діяльності на річну перспективу та відповідно поетапних щоквартальних планів на майбутній рік.

Директор Регіонального центру Павло Наливайко,

2 IMG 1250

відкриваючи робочу зустріч  представив наочні результативні показники діяльності центрів у  поточному  році  за такими показниками: результати діяльності центрів за анонімним анкетування адвокатів системи (порядок видачі доручень, оплата послуг, загальне обслуговування), навантаження адвокатів, наміри працювати у подальшому, прозорість роботи системи, розрахунок вартості обслуговування одного клієнта центрами.

3 IMG 1266

Директори місцевих центрів кожен по черзі виступив зі своїми  презентаціями, з метою наочного доведення до працівників центрів основних показників роботи за напрямками,  обговорення їх актуальності під час оцінки результативності роботи центрів та визначення подальших шляхів реалізації спільних завдань.

Бородіна О.Й. – директор Першого запорізького місцевого центру з надання БВПД – презентація на тему: «Забезпечення функціональної взаємодії місцевих центрів з регіональним центром з надання БВПД»;

Вітько С.Г. – директор Другого запорізького місцевого центру з надання БВПД – презентація на тему: «Інтеграція первинної і вторинної правової допомоги на рівні територіальних громад»;

4 IMG 1301

Бородатий Г.В. – директор Бердянського місцевого центру з надання БВПД – презентація «Забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги».

5 IMG 1303

Почелов І.І. – в.о. директора Мелітопольського місцевого центру з надання БВПД – презентація на тему «Оцінка діяльності місцевих центрів з надання БВПД».

6 IMG 1309

Наприкінці зустрічі директор Регіонального центру  Наливайко П.І. представив презентацію на тему «Розвиток спроможності та ресурсної бази  місцевого центру до виконання його функцій», зазначивши, що вже сьогодні центри повинні визначити власні і залучені ресурси, інформаційні, фінансові, людські, для подальшого функціонування системи.

Підсумком обговорення подальшої роботи стала домовленість між центрами щодо тісної взаємодії у вирішенні нагальних питань у роботі, підтримка та обмін досвідом між працівниками центрів, спільне обговорення проблемних питань і як наслідок – результативне виконання намічених сьогодні планів на майбутній рік. 

Last IMG 1269