назад

Запрацював ще один мобільний пункт прийому у селі Плешкані на Золотоніщині

01 березня 2016 року запрацював ще один мобільний пункт прийому громадян, що потребують безоплатної вторинної правової допомоги.

Директор Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Брус та спеціалісти центру Олегом Костогриз та Тетяна Костогриз провели прийом громадян села Плешкані, Золотоніського району Черкаської області.

З метою проведення інформаційної кампанії серед населення, працівники центру зустрілися з сільським головою с. Плешкані — Галиною Міховою, з завідувачем сільською бібліотекою та працівниками відділення зв’язку даного населеного пункту. Працівники центру надали інформаційні буклети, щодо діяльності Золотоніського МЦ з надання БВПД, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, відповідно до ст. 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру.

З метою поширення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, спеціалістами центру проведено заходи вуличного інформування громадян. Мешканцям села було роз’яснено їх права на безоплатну правову допомогу, порядок звернення до центру та роздано буклети з відповідною інформацією.