назад

Запрошуємо наших партнерів із числа представників засобів масової інформації взяти участь у заході з питань захисту прав іноземців в Україні

Як іноземцям та особам без громадянства захистити свої права в Україні, які державні та недержавні інституції сприяють цьому, як дізнатися про свої права та обов’язки? Про ці та інші питання будуть говорити учасники круглого столу на тему: «Право іноземців та осіб без громадянства на захист», який відбудеться 6 вересня 2019 року о 10.00 у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, за адресою: м. Полтава, вул. Європейська 37/40 (актова зала 2-й поверх).

Серед спікерів заходу: регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Полтавській області, представники системи безоплатної правової допомоги, Управління державної міграційної служби у Полтавській області, Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, представники національних меншин області, навчальних закладів м. Полтави, де навчаються іноземці, громадських організацій, поліцейський омбудсмен та адвокати.

Запрошуємо представників засобів масової інформації долучитися до участі у заході!

Контактна особа з організаційних питань – заступник начальника відділу комунікацій та комунікацій Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Юлія Козаченко – 067 164 68 17.