назад

Засідання керівної ради у регіональному центрі

kerivna rada 092016    22 вересня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Закарпатській області відбулося чергове засідання керівної ради.

    На порядок денний були винесені питання матеріально-технічного забезпечення бюро правової допомоги, аналізу фінансових показників регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги за 8 місяців 2016 року та планового використання бюджетних коштів. Також під час засідання йшлося про підготовку локального плану заходів надання безоплатної правової допомоги на ІV квартал 2016 року.

    Директор Регіонального центру В. Попадинець поінформував присутніх про результати робочої наради з директорами РЦ у місті Києві. Головний бухгалтер М.Азарко ознайомила присутніх із фінансовими показниками виконання кошторису регіонального центру, а директори місцевих центрів висвітлили питання фінансового і матеріально-технічного забезпечення у місцевих центрах та бюро правової допомоги.

    За підсумками наради були внесені пропозиції щодо вжиття необхідних заходів із додаткового фінансування оплати послуг, наданих адвокатами, проведення поточних ремонтів, а також планування роботи центрів, фінансової дисципліни та кадрового забезпечення.

kerivna rada 092016