назад

Засудженим Новгород-Сіверської установи виконання покарань (№31) розповіли про роботу бюро

DSCN136425 травня 2017 року начальник Новгород-Сіверського бюро правової допомоги Наталія Довбня провела робочу зустріч з начальником установи виконання покарань Валентином Спичаком та керівниками структурних підрозділів.

Обговорюючи напрямки співпраці, акцентувалась увага на практичних аспектах реалізації заходів, передбачених планом проведення юридичних консультацій та роз’яснень з правових питань працівниками Новгород-Сіверського бюро правової допомоги серед засуджених та ув’язнених, які перебувають у Новгород-Сіверській УВП №31, затвердженим директором Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолієм Єрмоленком та начальником державної установи «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№31)» Валентином Спичаком. Досягнуто домовленість про проведення, у разі необхідності, кожного четвертого четверга місяця консультацій засуджених з визначених планом правових тематик.
Крім того фахівець бюро провела ознайомчу бесіду із засудженими, які були залучені для проведення робіт по господарському обслуговуванню установи виконання покарань. Наталія Довбня розповіла засудженим про бюро правової допомоги, про види послуг, що саме включає в себе безоплатна первинна правова допомога. Повідомила про можливість отримання засудженими юридичних консультацій безпосередньо в установі виконання покарань під час виїзних консультувань фахівцями бюро.DSCN1370 1
З метою поширення інформації щодо роботи бюро та правових послуг, які в ньому можна отримати, Наталія Довбня залишила в Новгород-Сіверській УВП (№31) інформаційні буклети: «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник» та контакти бюро.
Нагадуємо, що безоплатна правова допомога надається Новгород-Сіверським бюро правової допомоги за адресою: м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська,24 тел: 2-14-87.
Також за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 9-00 год. до 18-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Героїв АТО, буд.9, тел.: 3-30-01. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.