назад

Затвердили програму правової освіти Оржицького району

492944daec82a0252befd0cb919d78d4

15 лютого  2017 року начальник Оржицького бюро правової допомоги Ігор Рожко виступив на сесії Оржицької районної ради з інформацією про діяльність бюро правової допомоги. На розгляд сесії виносилося питання про затвердження Програми правової освіти населення району на 2017-2020 роки. Співрозробником та співвиконавцем даної програми є Оржицьке бюро правової допомоги.

Для присутніх депутатів була роз’яснена важлива інформація по наданню безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, процедури здійснення представництва інтересів громадян в суді та складання документів процесуального характеру у разі звернень громадян та надано інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та листівок. Все це мало метою переконати депутатів у необхідності прийняття рішення про затвердження вкрай важливого документа.

За результатами голосування депутатів на чотирнадцятій сесії районної ради сьомого скликання було прийнято Програму правової освіти населення Оржицького району на 2017-2020 роки.