назад

Затвердження Програми правової допомоги населенню міста Бровари

Під час засідання виконавчого комітету Броварської міської ради, яке відбулося у вівторок 12 січня 2016 року, серед інших, слухалось питання про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню міста Бровари на 2016 рік, згідно раніше укладеного меморандуму між Броварським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та міською радою.

“Безоплатна правова допомога-гарантія Держави на вільний доступ громадян до правосуддя” з такими словами розпочав свою доповідь на засіданні виконавчого комітету Броварської міської ради в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги В.В. Березинець, а за тим продовжив доповідь, яка переконала членів виконкому у необхідності затвердження Програми.

Програма безоплатної правової допомоги населенню м. Бровари на 2016 рік передбачає створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Виконавцем даної програми є Броварський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Безкоштовно скористатися послугами Центру може будь-який громадянин.

Доповідь В.В. Березинця переконала членів виконкому у необхідності прийняття Програми.

У підсумку було ухвалено рішення затвердити Програму безоплатної правової допомоги та її ресурсне забезпечення.

Дане рішення виконавчого комітету було розміщено на сайті міської ради та набрало популярності серед громадян.