назад

Завершено цикл виїзних консультацій громадян у Летичівському районі

IMG 2048     Хмельницький місцевий центр з надання БВПД завершив цикл виїзних консультацій мешканців Летичівського району у рамках співпраці з Благодійною організацією “Фонд родини Кольгофер”.

     23 березня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ірина Ярусевич разом з представником Благодійної організації “Фонд родини Кольгофер”, доцентом кафедри кримінального права та процесу Хмельницького університету управління та права, кандидатом юридичних наук Юрієм Туровцем провели виїзний прийом мешканців сіл Волосівці, Митківці та Ярославка Летичівського району.

     Під час прийому громадянам надавались консультації та роз’яснення з питань земельного законодавсвтва, соціального захисту, соціального забезпечення та щодо порядку встановлення фактів, що мають юридичне значення.

     В цей день за консультацією звернулось понад 20 громадян, двом з яких є необхідність у призначенні адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.

     Цього ж дня Ірина Ярусевич провела робочу зустріч із редактором районної газети “Летичівська газета” Ганною Віннічук. Говорили про важливість висвітлення діяльності Хмельницього місцевого центру з надання БВПД, зокрема інформації про можливість отримання безоплатної правової допомоги, на шпальтах часопису.