назад
25.03.16

У Територіальному центрі соціального обслуговування Кіровоградського району відкрито пункт дистанційного консультування громадян

20160323 09593723 березня 2016 року в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування Кіровоградського району, що по вул. Кільцева, 34-А, під час семінару для соціальних працівників Кіровоградського району відбувся інформаційний виступ директора Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяни Батранюк та головного спеціаліста відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяни Тур.

На заході були присутні завідувач відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру соціального обслуговування Кіровоградського району  Ганна Абрамович та соціальні працівники Кіровоградського району.

Працівниками Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було повідомлено присутнім про діяльність системи безоплатної вторинної правової допомоги, її переваги, позитивні результати роботи, про осіб, які мають право на отримання такої допомоги, порядок звернення та надання безоплатної вторинної правової допомоги тощо.

Всім присутнім на даному заході було розповсюджено друковані матеріали щодо надання безоплатної правової допомоги, а також розміщено оголошення про проведення дистанційного консультування громадян працівниками Місцевого центру.

Відтепер кожної останньої п’ятниці місяця з 9:00 до 12:00 спеціалісти Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування Кіровоградського району (м. Кіровоград, вул. Кільцева, 34-А) будуть надавати консультації та роз’яснення щодо отримання безоплатної вторинної правової допомоги.