назад

Завершився каскадний тренінг для адвокатів

  IMG 507910 жовтня 2014 року завершився черговий каскадний тренінг на тему “ Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги 
та у кримінальному провадженні на підставі угод ”, для адвокатів, які працюють за контрактом з Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Він є одним з тих, які проходять впродовж жовтня 2014 року по всій Україні для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у треніну взяли 41 адвокатів Львівської області.

Каскадний тренінг було організовано Координаційним центром та Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги за сприяння Міжнародного фонду «Відродження».


З вступним словом до адвокатів звернулися директор Чернівецького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Аркадій Мунтяну, директор Центру Ігор Микитин, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Наталя Мелян.
Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Валерія Коломієць та Юрій Огорілко. Від Української фундації правової допомоги у тренінгу взяла участь експерт програми «Громадське здоров’я» Марія Камінська.

У ході тренінгів обговорювались питання про дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу та про дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги а також дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.