назад
10.10.14

Відбувся черговий каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД Чернігівської області

IMG 5368

9 та 10 жовтня 2014 року  у м. Чернігові відбувся  каскадний тренінг на тему «Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод» для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом. Каскадний тренінг організовано Координаційним центром з надання правової допомоги та Чернігівським обласним центром з надання БВПД спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

Зі вступним словом до адвокатів звернулися директор Чернігівського обласного центру Ірина Протченко, голова КДКА Чернігівської області Жанна Максімова та заступник начальника Головного управління юстиції в області Володимир БобруйкоКаскадний тренінг провели адвокати-тренери Микола Росомаха та Володимир Кухта. В тренінгу взяли участь 25 адвокатів.

Тематичні блоки тренінгу:

  • дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;
  • дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;
  • дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.

За визначеною тематикою впродовж жовтня планується проведення 39 каскадних тренінгів у регіонах України для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+