назад
01.02.18

Здійснено моніторинг роботи Менського місцевого центру

87654565432101 лютого 2018 року начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Анатолій Леоненко спільно з начальником відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Іриною Бондаренко здійснили моніторинг роботи Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Анатолій Леоненко детально ознайомився з роботою відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, а також відділу правової інформації та консультацій Менського МЦ, проаналізував систему надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. В ході зустрічі присутні обговорили проблемні питання, які можуть виникати при заповнені актів надання БВПД за виконаними дорученнями.

У місцевому центрі було перевірено вміст скриньки «Для анкет», з якої вилучено анкети для подальшої перевірки.097643455

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ірина Бондаренко провела перевірку стану виконання контрольних документів, виконавську дисципліну та ведення кадрової документації.

За правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 9-00 год. до 18-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Героїв АТО, буд.9, тел.: (0244) 3-30-01.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.