назад

Жителі села Бережниця, що на Дубровиччині, отримали правові консультації

golovna

5 квітня директор центру Микола Павлюк та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Юлія Болкуневич провели виїзний прийом громадян у с. Бережниця Дубровицького району. Проведення заходу ініціював сільський голова Мирослав Кремезь, який добре знає про правові проблеми, з якими звертаються жителі громади.

Дізнавшись про можливість безоплатного консультування з тих чи інших питань правового характеру, мешканці Бережниці прийшли за роз’ясненнями, що стосувалися порядку набуття та виділення майнових паїв, питань земельних відносин, спадкування, сімейного та житлового права. Всього на прийомі побувало 12 жителів, які не лише отримали фахові консультації, а й дізналися про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги. 

 

3

Для працівників сільської ради та мешканців населеного пункту передали інформаційні буклети про роботу Сарненського МЦ, діяльність якого поширюється на територію Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Зарічненського, Рокитнівського, Сарненського районів та м. Кузнецовськ.

4

Довідково. Сарненський місцевий центр знаходиться за адресою м. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856-74-35. Телефон безкоштовної гарячої лінії, який працює цілодобово, – 0 800 213 103.