назад
07.04.16

Школа права: учні київської школи №1 відвідали Регіональний центр з надання БВПД

dity pr

У гості до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали учні київської школи №1.

На екскурсію їх привів адвокат Ігор Світличний. Він же показав, як працює Центр: подзвонив на гарячу лінію і попросив перемкнути його на Київ. Протягом кількох секунд на стійці чергового задзвонив телефон, і він відповів на дзвінок. Разом к директором Центру Оксаною Василякою він розказував про роботу чергового, про те, як призначаються адвокати і чому швидкість призначення та доступу до затриманого є такою важливою.

dity 1

Також учням показували і приклади звітів адвокатів, пояснили, навіщо ці звіти потрібні, як оцінюється та перевіряється робота адвокатів, розповіли про конкурси адвокатів, регулярний моніторинг та тренінги, завдяки яким ми завжди впевнені у якості послуг, що надають адвокати, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Наприкінці екскурсії діти ставили питання. Найбільше їх цікавили проблеми їхніх однолітків: вони питали про те, як багато неповнолітніх ставали клієнтами центру та чи змогли їм допомогти, а також цікавилися найпоширенішими причинами звернення дітей по правову допомогу.

dity 4dity 5dity 3