назад

Жителі Талалаївського району отримують безоплатну правову допомогу через Інтернет

skype26 липня 2016 року з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Ніжинського місцевого центру з надання БВПД Олександром Старчаком було проведено Skype-консультацію мешканців Талалаївського району.

Skype-консультація – це оперативне вирішення будь-якого правового питання, отримання якісної юридичної консультації в online – режимі та можливість реалізувати право кожного на вільний доступ до правосуддя.
Звісно, не кожна людина має доступ до мережі Інтернет у власній оселі, тому співпраця та взаємодія працівників Ніжинського місцевого центру з Талалаївською райдержадміністрацією надали можливість здійснювати безкоштовні відео та аудіо дзвінки через мережу Інтернет. Відтепер, згідно з графіком роботи консультативних пунктів, мешканці Талалаївського району можуть отримувати комплексну безоплатну правову допомогу кожний останній вівторок місяця з 10:00 до 12:00 години в режимі Skype-консультації.
Під час роботи консультаційного пункту було прийнято 6 осіб. Індивідуальні юридичні консультації стосувалися порядку приватизації земельної ділянки, поновлення строків позовної давності для прийняття спадщини, оподаткування та встановлення фактів, що мають юридичне значення. Усім особам, які звернулися на прийом, працівником центру надано відповідні консультації та роз’яснення.
Нагадаємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 09:00 до 18:00 за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) або зателефонувати тел.: (04631) 2-40-05.