назад

Життя без насильства: година спілкування зі студентами

spilk 1    У середу, 28 листопада, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області провели годину спілкування в Ужгородській міській бібліотеці.
   «Життя без насильства» – такою була тема зустрічі зі студентами-другокурсниками Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора, яка відбулась у рамках проведення Міжнародної правової акції «16 днів проти насильства».

    Представник управління юстиції Леся Тимчук поспілкувалась зі студентами на тему «Як протидіяти домашньому насильству». Зокрема, було обговорено що таке домашнє насильство, які є форми домашнього насильства, який захист гарантовано постраждалим та де і як можна отримати правову допомогу жертвам насильства.

spilk 3
    Заступник директора Регіонального центру Лариса Фучко розповіла студентам про їхні права; врахування їхньої думки при вирішенні питань, що стосуються їхнього життя та багато інших питань щодо правових орієнтирів для юнацтва.
    Упродовж зустрічі також була порушена тема булінгу. Фахівці розповіли студентам які є види булінгу, як протидіяти цьому ганебному явищу, до кого звертатися коли тебе цькують однолітки.
    Студенти переглянули відеоролики з порушених тем та отримали інформаційні буклети про домашнє насильство та правові орієнтири дитини.

spilk 2