назад

Зіньківське бюро правової допомоги продовжує правовиховну роботу

Probacia Zinkiv 15.08.2017

15 серпня 2017 року начальник Зіньківського бюро правової допомоги Сергій Корнійко спільно з інспектором Зіньківського районного сектору з питань пробації Північного-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Інною Пазинич провели для умовно засуджених громадян лекцію на тему «Свобода від насильства в сім`ї».

Сергій Корнійко пояснив, що питання щодо захисту від насильства в сім’ї та діяльність правоохоронних органів щодо попередження насильства в сім’ї регулюються Конституцією України, Законом України «Про охорону дитинства», Законом України «Про попередження насильства в сімї»Сімейним кодексом України та іншими нормативно-правовими актами.

Також керівник бюро розповів про систему безоплатної правової допомоги в Україні, діяльність Зіньківського бюро правової допомоги та порядок реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу.

Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу та скористатися доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції України громадяни можуть, звернувшись до Зіньківського бюро правової допомоги за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 64, тел.: 3-34-74, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).