назад

Знати про свої права повинні всі діти

2016 06 15 M114 червня 2016 року Чернівецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги організовано роботу виїзного консультаційного пункту на базі Дитячого притулку Служби у справах дітей Чернівецької обласної державної адміністрації.

Інформування мешканців притулку про права та обов’язки, які надає їм держава як громадянам країни, виховання дітей в дусі поваги до прав, свобод та інтересів інших осіб, розуміння можливості захистити свої права – основна мета проведення цієї зустрічі.

2016 06 15 M2Варто зазначити, що спілкування головного спеціаліста Чернівецького МЦ з  надання БВПД Ганни Акатріні з вихованцями закладу відбувалася в дружній атмосфері, де кожна дитина не соромилась поставити запитання, яке для неї є незрозумілим, та отримати доступну відповідь.

Наприкінці зустрічі працівник Центру поінформувала про роботу та контакту адресу центру, за якою необхідно звертатись для отримання безоплатної вторинної правової допомоги дітям сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, які проживають у Дитячому притулку.

Враховуючи потребу у проведені інформаційних та правоосвітніх заходів для таких дітей, головний спеціаліст Чернівецького МЦ з надання БВПД та директор Дитячого притулку Служби у справах дітей Чернівецької ОДА обговорили можливість та організаційні питання проведення наступних зустрічей.

2016 06 15 M3