назад

Візит до Конотопського місцевого центру

160615 01Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Світлана Літвіненко 14 червня відвідала Конотопський місцевий центр. У ході  репрезентації «Структура центрів з надання БВПД.  Бюро правової допомоги, як структурний  підрозділ місцевих центрів з надання БВПД. Зміни в положення про центри з надання БВПД»  працівники  місцевого центру з надання БВПД ознайомилися з основними змінами до законодавства, які було внесено в 2016 році. 

Учасниками зустрічі були обговорені зміни в структурі місцевих центрів, повноважень регіонального центру з надання БВПД та його директора. Працівників цікавили питання практичної роботи з електронними сервісами Міністерства юстиції, організація роботи по забезпеченню доступу до сервісів та зміни в повноваженнях працівників центру в зв’язку із новими вимогами по наданню первинної правової допомоги.

Світлана Літвіненко ознайомилася із практикою роботи центру з питань налагодження партнерських стосунків з органами місцевого самоврядування, державної влади та надавачами правових послуг з громадського сектору.