назад

17523190 610407802483513 4665576997366736664 n

5 квітня відбулася зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірини Хондогій із заступником начальника слідчого управління ГУ НП в Тернопільській області Сергієм Осадцою та заступником начальника організаційно-методичного відділу, підполковником поліції Наталією Проців. Мета зустрічі — обговорити окремі моменти взаємодії Регіонального центру з органами поліції відповідно до Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ірина Хондогій зосередила увагу на важливості проведення спільних правопросвітницьких заходів, необхідності проводити навчання працівників органів поліції, зокрема новопризначених слідчих, представниками Регіонального центру.

Керівник Центру також акцентувала на актуальності щоквартальної звірки відомостей щодо кількості переданих та зареєстрованих повідомлень про випадки кримінального затримання осіб із органами поліції.

«Важливо подавати щокварталу до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом, Регіональному центру інформацію про кількість випадків затримання протягом звітного періоду осіб та кількість випадків неприбуття або несвоєчасного прибуття адвокатів». – наголосила Ірина Хондогій.

Нагадуємо, що для цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.

Регіональний центр з надання БВПД у Тернопільській області знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 33.