назад

Зустріч інтегратора Конотопського місцевого центру із активістами громадських організацій

151211 1711 грудня 2015 року в рамках Всеукраїнського тижня права спеціалістами Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено загальну  та індивідуальні зустрічі з представниками діючих громадських організацій та громадянами, які хочуть створити об’єднання.

 На початку зустрічі присутні переглянули документальний фільм про дотримання прав людини в місцях несвободи «Люстратор. Спецпроект. Жіноча зона».

Долі жінок, інвалідність без права на життя, яке в будь-який момент може обірватися, за що потрапляють в жіночі виправні колонії і хто є начальниками у жіночих в’язницях, ці та інші питання піднімалися учасниками зустрічі під час обговорення ролику.

Начальник відділу взаємодії Валентина Волік розповіла присутнім про сучасний стан з надання безоплатної правової допомоги в Україні для різних категорій населення, особливості отримання безоплатної вторинної допомоги та можливі варіанти співпраці з центром.

В ході зустрічі також обговорювалися питання оформлення документів на реєстрацію громадських обєднань, правові питання діяльності організацій та можливості у часті у грантових програмах.

Всі присутні переглянули виставку літератури до Всеукраїнського тижня права та отримали інформаційні матеріали про діяльність центру.          

За результатами зустрічі громадські організації вирішили підписати Меморандуми про співпрацю із Конотопським місцевим центром.

<Посилання на відео тут>