назад

Зустріч працівників Бердичівського МЦ із адвокатами Попільнянського, Ружинського та Андрушівського районів

144292110103922 вересня 2015 року об 11 годині в Попільнянській районній раді за адресою: смт. Попільня, вул. Б. Хмельницького, 7 Бердичівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги була проведена зустріч з адвокатами Попільнянського, Ружинського та Андрушівського районів.

Під час свого виступу директор Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Красовський Д.Ю. роз`яснив основні вимоги Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині надання вторинної правової допомоги, а саме, які види правових послуг входять до безоплатної вторинної правової допомоги, хто є суб’єктом права на надання цієї допомоги та що потрібно для її отримання.

Також Директор МЦ розповів про діяльність центру та його взаємодію з адвокатами під час надання вторинної правової допомоги та запропонував адвокатам прийняти участь у конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповів про переваги участі адвокатів у вторинній правовій допомозі, порядок призначення адвоката та видачі йому посвідчення, оплата послуг адвоката.

Детальніше про умови та порядок співпраці з адвокатами розповіла Ковальчук Н.В. – заступник начальника відділу з організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами. В своїй промові присутнім адвокатам було запропоновано взяти участь у черговому восьмомуконкурсі з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Фото зустрічі можна переглянути тут