назад

Зустріч в рамках Всеукраїнського тижня права

12362825 743365812462650 2365145988831689862 o    У рамках проведення Всеукраїнського тижня права начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Віталією Молнар та начальником відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Хустського місцевого центру Марією Рішко 11 грудня 2015 року у приміщенні Хустської райдержадміністрації проведено робочу зустріч із секретарями селищної та сільських рад Хустського району, де обговорено питання діяльністі Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, категорію громадян, які мають право на отримання даної допомоги, та організацію надання безоплатної первинної правової допомоги у громадах.   

    Учасникам зібрання роздано інформаційні плакати та буклети із зазначенням координат Хустського місцевого центру. На завершення зустрічі Віталія Молнар запросила секретарів селищної та сільських рад до співпраці та закликала їх розглянути спроможність органів місцевого самоврядування до залучення осіб приватного права до надання безоплатної первинної правової допомоги у громадах.
    Ужгородський місцевий центр з надання БВПД продовжує проведення тематичних заходів інформаційного характеру до Всеукраїнського тижня права.
    У приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка до Всеукраїнського тижня права, 10 грудня проведено зустріч для працівників та відвідувачів бібліотеки, під час якої начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Володимир Мацо розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні. Під час виступу поінформовано присутніх про діяльність місцевого центру, ознайомлено з порядком роботи зі зверненнями громадян, які є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу, що визначені в статті 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. Крім того, надано відповіді на запитання, що стосувалися порядку надання центрами юридичних послуг та терміну, протягом якого особи можуть їх отримати.
    Метою таких зустрічей є поширення інформації про безоплатну правову допомогу та підвищення рівня обізнаності населення щодо прав на її отримання.


Для збільшення зображення натисніть на нього

{module Pravo_Hust}