назад

Зустріч в рамках Всеукраїнського тижня права із ліцеїстами Чернігівського ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою

tyzhden prava05 грудня 2016 року в рамках Всеукраїнського тижня права начальник відділу організації надання БВПД Якубенко Олена та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Бондаренко Ірина Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області – провели зустріч з ліцеїстами 10-х класiв Чернігівського ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою. З метою підвищення правової освіченості, ліцеїстів було ознайомлено із правами дітей згідно з Конвенції ООН про права дитини.

Також, було роз’яснено молоді про те, як поводитися в різних ситуаціях при зустрічі із правоохоронцями. По закінченню заходу, ліцеїстам було проведено юридичну вікторину, а також вони отримали відповіді на свої численні практичні запитання. З метою інформування щодо порядку користування правом на БВПД, ліцеїстам було залишено інформаційні буклети «Якщо тебе затримала поліція?».